Fraizle is een veelzijdige verhuurbedrijf in Schalkhaar (Deventer) van licht-, audio- en videoapparatuur. Fraizle levert een groot assortiment apparatuur uit voorraad voor onder andere theater, concerten, bands, events en feesttenten.

Vakbekwame medewerkers zorgen voor een snelle, veilige en efficiënte op- en afbouw.

Producten zijn belangrijk, maar Fraizle is bovenal een ploeg jonge, gemotiveerde en creatieve vakmensen die elke uitdaging met plezier aangaat.
Dit maakt Fraizle tot een bedrijf waarmee prettig kan worden samengewerkt.

U kunt bij ons terecht voor verhuur en verkoop van professioneel AV materiaal.
We maken uiteraard alleen gebruik van A-merken om kwaliteit te garanderen.

Totaal Projecten

Onze audiovisuele projecten zorgen voor extra beleving en helpen uw evenement tot een succes te maken. Voor een complete productie groot of klein, van transport en opbouw tot programmering en bediening, Fraizle heeft voor elke uitdaging professionals en gepaste producten.

Festivals & Evenementen

Om uw festival compleet te maken zoekt u een partij die meedenkt en flexibel is.
Stop met zoeken! Bij Fraizle bent u aan het juiste adres als het gaat om flexibiliteit en advies op maat. Samen met u maken wij uw plan compleet met bijbehorende podia, audio -systemen, lichtplannen, LED schermen en infrastructuur. 

Zakelijke Oplossingen

Uw presentatie of lezing heeft als doel om uw product zo goed mogelijk in de markt te plaatsen en uw klant of doelgroep aan te spreken. Voor een vlekkeloze presentatie die indruk maakt op uw klant, heeft u geavanceerde licht, geluid en projectiemiddelen nodig. Fraizle heeft een breed assortiment aan professioneel licht, geluids- en videoapparatuur om uw presentatie tot een succes te maken. Ook hierin zullen wij u vooraf adviseren en samen kijken naar de beste oplossing voor uw presentatie of bijeenkomst.

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2019 Fraizle - More than music

info@fraizle.com |   Osnabrückstraat 24, 7418 BN Deventer

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon