Verhuisd
Per 1 Mei 2019 zijn we verhuisd naar de Osnabruckstraat 24 in Deventer. Inmiddels waren we het pand in Schalkhaar ontgroeid. In onze pand kunnen we de komende jaren weer vooruit, en kunnen we onze producties nog beter voorbereiden, en de klant nog meer van dienst zijn. Benieuwd waar we nu zitten? Kom gerust langs voor een lekkere kop koffie.

Sportverkiezing 2019
Vrijdag 1 februari jl. waren wij in opdracht van Sportbedrijf Deventer te vinden in de Deventer Schouwburg voor de jaarlijkse sportverkiezing. Wij waren hierbij aanwezig voor het licht en de special-fx. Samen met het theater en de regisseuse hebben wij er een mooie avond van gemaakt voor de genomineerde en overige gasten.

Theaterproducties 
Afgelopen periode waren we regelmatig bij theaterproducties te vinden. Vaak als personele ondersteuning maar ook als het gaat om materiaal levering en technische realisatie. Voor het Theaterschip ism Operahuis hebben we het lichtontwerp en de bediening gedaan voor de voorstelling 'Storm in mijn hoofd' waar gespeeld werd voor scholieren. En rond deze kerstperiode zijn we onder andere te vinden in het Theaterhotel Almelo voor de musical 'Scrooge'. Hiervoor hebben we een dolby geluidsontwerp voor gemaakt en leveren we de nodige special-fx, daarnaast zullen wij elke voorstelling de audio verzorgen. 

Update verhuur; nieuw video materiaal 
Er is afgelopen tijd weer in het nodige materiaal geïnvesteerd. Dit maal is ook onze video afdeling uitgebreid. Zo hebben we tegenwoordig converters van Decimator Design in onze vloot. Over SDI kabel kunnen we zo uw video signaal over lange afstanden versturen en zo de beste kwaliteit garanderen. 

© 2019 Fraizle - More than music

info@fraizle.com |   Osnabr├╝ckstraat 24, 7418 BN Deventer

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon