top of page
Fraizle 2022

Alles op het gebied van professioneel licht en geluid

Fraizle verkoopt alles op het gebied van professioneel licht en geluid, van connectoren, kabels tot zeer uitgebreide mengpanelen en moving heads . 

Fraizle kan u deskundig informeren welke materialen en apparatuur voor welke situatie het meest geschikt zijn. 

Voor meer informatie of prijzen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Geluidsinstallatie in uw bedrijf

Een geluidsinstallatie in uw bedrijf zorgt voor een ontspannen sfeer en een prettige werkomgeving, voor zowel personeel als voor klanten die over de vloer komen. 

Fraizle levert en installeert professionele geluidsinstallaties voor uw bedrijf.

 

Flightcase op Maat

Flightcases dienen voor bescherming van uw kostbare apparatuur tijdens transport en op lokatie. Daarom maakt Fraizle flightcases precies op maat voor uw apparatuur. 
Een flightcase wordt gemaakt van hout met een laminaatoplegging en is kraswerend. 

Flightcases van Fraizle worden nu al wereldwijd gebruikt door o.a. het NOB, Arbor, Meulenbroek Deventer, Hogeschool IJsselland Deventer, Van Brink Partyverhuur, Diverse bands en particulieren. 

De flightcases, die in elke gewenste kleur kan worden vervaardigd, vormen het behoud van uw apparatuur. Voor een flightcase naar uw eigen wens geeft Fraizle u professioneel advies. 


 

MIPRO Mobiele Geluidsets

Een presentatie op locatie en er is geen stroom voorhanden? De opening van een nieuw te starten bouwproject, de plechtigheid tijdens een uitvaart, de gymles in een sporthal. 
Er zijn legio mogelijkheden te bedenken voor de compacte mobiele geluidsets van Mipro. De Mipro geluidsets zijn allemaal klein, compact, draagbaar en voorzien van een accu, waardoor ze breed inzetbaar zijn. 

MIPRO Mobiele Geluidsets zijn ook zeer in trek bij leraressen en leraren. Doordat men met een headset de gehele dag de Mipro kan gebruiken, hoeft men niet de stembanden te belasten, wat stemproblemen voorkomt. 
De Mipro sets worden door KNO artsen geadviseerd en er bestaan mogelijkheden voor financiele ondersteuning bij aanschaf door ARBO diensten. 

Custom Made Gobo

 

Fraizle kan u ook helpen bij de promotie van uw evenement of organisatie door een gobo naar uw wens te maken. Deze afbeelingen of teksten kunnen we doormiddel van een movinghead projecteren op een gebouw of voorwerp, en daar ook een beweging / kleurverandering aan toevoegen.

bottom of page