top of page

EEN GOED GESPREK

Als organisator van een evenement bent u op zoek naar de juiste beleving voor uw doelgroep. In een persoonlijk gesprek inventariseren we samen met u de benodigde techniek voor uw evenement en adviseren wij u vanuit onze kennis en ervaring.

offerte.jpg

OFFERTE OP MAAT

Na inventarisatie van uw wensen ontvangt u (uiteraard geheel vrijblijvend) een gespecificeerde offerte op maat. Helder, overzichtelijk en zonder kleine lettertjes of adders onder het gras.

VOORBEREIDING & PLANNING

U geeft een akkoord. Onze voorbereiders overleggen met de accountmanager over de laatste details en gaan aan de slag met het stroomplan, ligging, werktekeningen, materiaallijst. De planner gaat de juiste mensen inplannen op de nodige expertises en versturen de callsheets zodat iedereen weet wat er moet gaan gebeuren.

computer.jpg
flightcases.jpg

MAGAZIJN & TRANSPORT

Zodra het materiaal gepland is gaan de paklijsten richting magazijn om te worden verzameld. Daar wordt alles op de juiste manier klaargezet en geladen voor transport.

OPBOUW & SHOWTIME

Het is zo ver! De vrachtwagens komen aangereden en worden gelost. Aan de hand van het plan en de tekeningen gaan we aan de slag. De laatste puntjes op de i overleggen we ter plaatse met u om ervoor te zorgen dat alles er 100% goed uitziet.

Onze technici bedienen het geluid, licht en video op aangeven van uw regie, in samenwerking met gasttechnici, of zelfstandig.

thumb-1920-426568.jpg
IMG_5073.JPG

AFBOUW & EVALUATIE

Terwijl u misschien al nageniet van uw evenement zijn wij alweer druk met de afbouw. Op de afgesproken tijd wordt de locatie door ons opgeleverd.

Na enkele dagen nemen we contact met u op om het een en ander te evalueren en eventuele verbeterpunten in beeld te brengen. 

bottom of page